Zagreb Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden Renata Kramberger ve Tin Kramberger’i ağırladık

MicrosoftTeams-image

Tehničko veleučilište u Zagrebu – Zagreb Uygulamalı Bilimler Üniversitesi’nden öğretim görevlileri Renata Kramberger ve Tin Kramberger, Erasmus Personel Eğitim Hareketliliği Programı katılımcıları olarak 29 Mayıs-2 Haziran tarihlerinde Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nü ziyaret ettiler.

Ziyaretleri boyunca, Lisans Müfredatı yapısına ilişkin değerli görüşler edinmeye aktif olarak katılırken, son teknolojiye sahip tesislerimiz de dahil olmak üzere saygın kampüsümüzde kapsamlı bir tur sağlandı. Mevcut ikili anlaşmamızın güçlendirilmesi ve değişim programlarına katılan öğrenci sayısının karşılıklı olarak artırılması etrafında önemli tartışmalar gerçekleştirildi.