Prof. Dr. Onur Demirörs bölümümüze katıldı

np_onur_demirors_joined

Prof. Dr. Onur Demirörs Bilgisayar Mühendisliği lisans eğitimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde tamamladı. 1990’da İzmir’de Ege Üniversitesi’nden, 1993’te Dallas Teksas ABD’de Southern Methodist Üniversitesi’nden yüksek lisans dereceleri elde etti. Ardından, Southern Methodist Üniversitesi’nde doktora çalışmasını da tamamlayarak 1995’te mezun oldu. Southern Methodist, Dokuz Eylül ve Orta Doğu Teknik Üniversiteleri’ni kapsayan uzun ve üretken bir akademik deneyimin ardından, geçtiğimiz Pazartesi günü bölümümüzde görevine başladı.
Hoca’mızın araştırma alanları arasında, yazılım süreç geliştirme ve süreç modelleri: metodlar, araçlar, yöntemler, iş süreç yönetimi, yazılım kalite yönetimi, yazılım ölçme, yazılım proje yönetimi ve kavramsal modelleme sayılabilir.
Kendisine hoşgeldiniz diyor, akademik hayatındaki başarılarının sürmesini diliyoruz.