İYTE CENG HiPEACH CSW Bahar 2019'da

np_hipeac_attendance

HiPEAC topluluğu, bir sonbaharda ve bir de ilkbaharda olmak üzere yılda iki kez düzenlenen Hesaplama Sistemleri haftasında bir araya gelmektedir. Belirlenen ortak bir temayı merkezine alan bu etkinlik, topluluk üyelerine bir çalıştay ya da eğitim düzenleme, ürün ya da hizmetlerini tanıtma veya yerel öğrencilere kurumlarını sunma gibi imkanlar tanır.
Bu bahar düzenlenen etkinlikte bölümümüz, öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Işıl Öz tarafından “Bilgisayar Mimarları için Yapay Zeka” üzerine yapılan bir açılış konuşması ve öğrencilerimiz Busenur Aktılav, Özgesu Özen ve Aslı Özkan tarafından sunulan “AFALSUS: Politikacı Konuşmalarında Güvenirlilik Oranını Hesaplayabilen Yapay Zeka Tabanlı Program” başlıklı yarışma başvurusu ile yer almıştır.