2018 mezunları diplomalarını aldı

graduation_2018

Mezuniyet Töreni 13 Temmuz 2018 Cuma günü İYTE Açık Hava Amfisi’nde düzenlendi. Not ortalamasında her fakültenin sıralamasında ilk üçe giren öğrencilere hediyeler verilirken, bölümümüz dahil tüm üniversite mezunları, mezuniyet gereklerini başarılı bir şekilde yerine getirmenin haklı gururunu yaşadılar.
İYTE Rektörü Prof. Dr. Mustafa Güden yaptığı konuşmada, “İYTE’den mezun olan öğrenci arkadaşlarıma hiçbir öğüdüm yok çünkü onlar zaten yeterince iyi, onlar Türkiye’nin geleceği, parlayan ışığı” dedi. Özellikle üniversiteden yeni mezun olmuş gençler arasında da rekabetin keskin olduğu görüşünü aktaran Rektör Güden İYTE mezunlarının hem akademik çevrede, hem de ticari platformda tercih edilen kişiler olduğunu söyledi.
Biz de yeni mezunlarımızı tebrik ediyor, onlara başarılı bir gelecek diliyoruz.